Trix Ticklasso Animal SF/SE 1 kpl

Trix fästniglasso är säkert, snabbt och smärtfritt sätt att avlägsna fästnigen. Trix fästniglasso fungerar med lasso metoud. Lätt och snabb att använda därför lätt att använda med kramdjur.

Den långa och smala designen gör det enkelt att använda med örat, tjock päls och andra svåra platser. Tick ??lasso fungerar också mycket bra, även om pälsen kommer in i öglan med hår.

Bortagna fästiningen fastnar på spetsen. Kan förstöras utan att röra fästningen.

CE-märkt läkemedelsprodukt.

Paketstorlek:
1 kpl
Marknadsförare:
Karo Pharma Sverige Ab
Tuotetta varastossa
12,55 €

TRIX mider lasso är ett säkert, snabbt och smärtfritt sätt att ta bort fästingar. Tack vare den unika strukturen avlägsnas hela fästningen på en gång, vilket minskar risken för inflammation. Den mjuka slingan skadar inte fästningen, vilket är viktigt för att undvika infektioner.

Fästborttagaren fäster automatiskt på fästningen på rätt sätt, eftersom det glider in i huden där fästet sitter fast, utan att klämma eller krossa fästningen. Produkten vidhäftar fästningen snabbt och gör att den fungerar bra med djur som kan ha svårt att stanna kvar längre.

Den långa och smala formen gör det lättare att ta bort fästningen från örat och andra svåråtkomliga platser. Fästborttagaren fungerar också bra om håret kommer på tråden.

Användning:

1. Placera lasso runt fästningen och vrid ett varv enligt instruktionerna på förpackningen.

2. Fästningen förblir på den blå spetsen efter borttagning och kan kasseras utan att röra vid den. Knacka lätt på den blå spetsen på en bordsskiva, så fästningen dör omedelbart.

Slingan är gjord av en speciell fiber med en draghållfasthet på mer än 20 kg och slingan helt utanför är tillräckligt stor för att ta bort nästan alla typer av fästingar.

Write Your Own Review
Du recenserar:Trix Ticklasso Animal SF/SE 1 kpl
Ditt betyg